Bir Yoga Günlüğü III: Gün 16

Dün dün, bugün de bugün olduğu için dünkü yazıma kaldığı yerden devam etmek yerine ikinci etabın yarısının ikinci gününde yeni şeyler yazayım istedim ama, pek de içimden gelmiyor bugün yazmak. Saat olmuş öğleden sonra üç buçuk. Sabah gözümü açtığım andan beri kutlamaları kabul etmekten yeni oturabildim blogun başına. Hayat bana güzel vallahi.

Bu sabah (yine) çok zor uyandım, (yine) çok zor kendime geldim. Yogam ehvenişerdi. Bazı açılardan daha rahat, bazı açılardan daha rahatsız. Onun da ayarları bir bozulup bir düzeliyor heralde bu aralar. Kendi haline bırakmak lazım.. Bugünlük burada bu kadar olsun, şansımı bir de kurmacastana’da deneyeyim, belki bir şeyler çıkar. Ne kadar güzel yazılar yazılmış şimdiden! Herkes bunu bekliyormuş gibi.

Çekirdek arkadaş grubum haricinde bu sene sanghadan o kadar güzel kutlama mesajları aldım ki.. Gözlerime inanamadım. Nasıl bir şans bu bendeki? Nasıl güzel bir yere düştüm ben? Hepinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız.

 

babypi.JPG

 

Bir Yoga Günlüğü III: Gün 16’ için 4 yanıt

  1. damlahisarli

    İyi ki doğdun Pınarcım 🙂 güzel yaşların, mutlu bir ömrün olsun umarım.
    Böyle seninle yüz yüze tanışmamış gibiyiz ama Defne hoca Balat’taki dersinde seni bize tanıttı aslında. Sen tabi beni hatırlamazsın 🙂
    Demem o ki, tüm bu süreç sonunda seni az da olsa tanıyor gibi hissediyorum. Güzel bir his bu böyle.
    Bir defa da gerçek anlamda tanışmak dileğiyle, sevgiyle sarılıyorum sana.

    Beğen

    • pinarustun

      Aaaa! Sen o gün orada mıydın? Ne kadar güzel bir tesadüf olmuş. Biz bir de Şubat ayı gibi emaillaşmıştık, benim Hatha yoga kursu ile ilgili. Hayat nerelere götürüyor. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ben de seninle en kısa zamanda yüzyüze tanışmayı dliyorum! Çok sevgiler.

      Beğen

      • damlahisarli

        Evet 🙂
        Ben senin kursuna gelmeyi çok istedim aslında, Nefess’e üyeydim o sıra, salı günü Sinem hocamın dersiyle çakışınca aç gözlülük yapmak istemedim.
        Bir dahaki sefere umarım. Zaten bayağı yakın oturuyoruz seninle 🙂

        Beğen

Yorum bırakın